top of page
Пошук

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

З 25 листопада по 10 грудня бібліотекарі школи приєдналися до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». У бібліотеці, для читачів-відвідувачів, діяла для перегляду інформаційно-ілюстративна виставка «Стоп насильству!».

Разом з класними керівниками Мельник-Мотренко Л. М., Мих Г.А., психологом Чепусенко В.І. для учнів 2-Б та 3-В класів проведені години спілкування «Право на щасливе дитинство» та відеоподорожі «Права та обов’язки у сюжетах казок». Перегляд епізодів казок дав можливість учням усвідомити, що стоїть за кожною казковою ситуацію, оцінити поведінку та дати характеристику персонажам.

Враховуючи переваги, які віддають читачі юнацького віку діалоговим і дискусійним формам спілкування, бібліотекарями з учнями 6-А, 6-В, 6-Г, 8-А були проведені заходи: бесіди біля книжкової полиці «Право знати право», роздум-дискусії «Морально-правова основа українських прислів’їв та афоризмів», «Порядний той, хто свої права вимірює своїми обов’язками», турніри ерудитів «Закон і обов’язок», кросворди на основі Конвенції ООН «Право на щасливе дитинство»



11 переглядів0 коментарів

НОВИНИ

ПОДІЇ

bottom of page